Ráda bych se zeptala, jaké máte zkušenosti s léčiteli a jestli mi někdo z vás může dát reference na léčitele-p. Jukl tady z Prahy? Děkuji za odpověď.odpovědět >>>[#135178]
Sice na léčitele moc nevěřím, kamarádka mě přesvědčila ať s ní zajedu k Emilovi Václavu Havelkovi, tak asi pojedu. V červenci bude ve Frýdku Místku a ve Frýdlantě nad Ostravicí. PS: zadej si do vyhledávače Emil Václav Havelka je tam více informací. odpovědět >>>[#137730]
každý hledá lékaře, léčitele, ale přitom toho nejlepšího doktora máte velice blízko, jste to totiž vy sami! pokud chcete, můžeme si o tom více popovídat, medword1@gmail.com odpovědět >>>[#154305]
ABC dieta - jedinečná krabičková dieta, která Vám každý den přiveze 5 porcí nutričně vyváženého jídla. Začněte hubnout zdravě a pohodlně. Tuto dietu doporučuje Bára Basiková, Michal David, Petr Kolář a další. Vařit zdravě se můžete naučit i na akcích kurzy vaření, které pořádá Divoká Vařečka.
Ahoj Emo,pan Havelka cestuje po celé republice a pokud vím,tak je vždy na jednom místě jen jeden den,byl i u nás v Lipníku nad Bečvou,šel za ním můj kamarád s lupénkou,protože mu nikdo nedokázal pomoc.Pan Havelka mu dal nějaké léky,které vyrábí s bylinek a do týdne byla lupénka pryč,takže být tebou,určitě za ním zajdu.odpovědět >>>[#160110]
Ten email lekpri@seznam.cz si pane léčiteli všude na netu sám vkládáte pod jmény svých údajnných pacientů. sám sebe vychvalujete a děláte si sám sobě reklamu. Váš trik je moc průhledný.odpovědět >>>[#162108]
Zajímá vás jak zhubnout? Pokud nechcete testovat různé tablety na hubnutí nebo se bojíte toho, že dieta znamená hladovění? Nebo se chcete dozvědět něco na téma obezita? Nebo si můžete spočítat Vaše BMI pomocí aplikace BMI kalkulačka. Spojte se s profesionální firmou abcDieta - jedinečná krabičková dieta.
Ta nabízí kvalitní dietní jídelníček sestavený z 5 porcí nutričně vyvážených pokrmů. Zárukou odbornosti je přední český dietolog RNDr. Petr Fořt. Na webu abcDiety je též k nalezení databáze článků o hubnutí. Tento produkt bývá často nazýván krabičková dieta.
Novinka na trhu - nejlevnější krabičková dieta, kterou si může dovolit každý.