Deprese
Marie (IP: **.**.45.226) 7.3.2008 20:04 Alko,prosím tě jak ti bylo,když si začala ten Fluzak brát?Co vedlejší účinky a kdy si začala pozorovat nějakou změnu?Moc otázek najednou vid.Já to beru 2 týdny,tak je to asi brzy na změnu,ale je mi každou chvilku jinak.Chvíli dobrý,pak zase do pláče,prostě kolotoč.Tak nevím,co si mám myslet.
odpovědět >>> [#39227]Alka (IP: **.**6.214.94) 7.3.2008 20:40 Ahoj všichni, já měla večer včera pěknou depku. Odvezla jsem tetu a cestou domů jsem chtěla vyhnat z auta pavouky a ve 120 mě napadlo, co když nezatočím? Nakonec jsem samo že zatočila a zastavila a rozbrečela se. Pak jsem dojela domů a celý večer byl na nic. Četla jsem vás a Panik. a ony se tam super hádaly, bylo mi z toho ještě hůř. Tady ale nikdo nepsal. Já tolik někoho potřebovala. Manžel spal. Říkala jsem si, proč někdo jako já se narodí? Proč je život nespravedlivej? Proč mi vzal jako malé tátu a teď i mámu? Byli jsme odpoledne na hřbitově a děti mávaly hrobečku, je mi vždycky do řvaní. Potřebuju se tak vyspat. Dnes si asi vezmu Rivotril. Navíc děcka včera byly na střídačku vzhůru, tak ani noc nic moc:-((
odpovědět >>> [#39229]Alka (IP: **.**6.214.94) 7.3.2008 20:44 Maruško, prosím tě, koukni se na stranu 41 a 43, tam jsem psala o začátcích. Já měla dřív Cipralex. Pak z kraje ledna ten Fluzak. Mám to zapsaný - vyhledám ti to
odpovědět >>> [#39232]Alka (IP: **.**6.214.94) 7.3.2008 20:56 Maruško, takže od 6.1. beru Fluzak, takže to je skoro přesně dva měsíce zpátky a asi tě nepotěším, skoro čtyři týdny jsem nemohla kloudně jíst, bylo mi špatně, brala jsem 2 - 3 Neuroly denně.
Pak najednou se mi začalo dělat dobře - po měsíci, začala jsem normálně jíst a snížovala po půlce Neurol, až teď už tři týdny nemám žádný (jen v pondělí výjimečně kvůli té hlavě půlku). Na noc mám Rivotril - 1 tbl. ale beru ho tak jednou týdně, abych se fakt vyspala, takže dnes:-)
Maruško, mně bylo taky divně, před třemi týdny jsem si začala psát deník - musím, pan doktor mi to nařídil a od prvního dne, co házím myšlenky na papír, je mi líp. Od toho dne neberu Neurol, prostě jsem zapomněla a pak si ho už nevzala. Asi to má něco do sebe, i když mě to otravuje a nemůžu si na to zvyknout a kolikrát se mi tak nechce. Neboj, mně taky nálada kolísá a do toho děti zlobí a já jsem na ně skoro pořád sama. Máme tři a půl letá dvojčata a co nevymyslí jeden, dožene druhy. Je to pro mě záhul, když mi je blbě a musím být celý den ve střehu. Do školky ještě nechodí, takže opravdu jsem s nimi celý den.Ale Maruško, už zažívám i krásný pocity - jako štěstí, třeba jen ze sluníčka, že je teplo. Nebo když čtu vás a někdo mi napíšete něco hezkého, jsem šťastná. Bude líp. Moc ti držím palečky.
odpovědět >>> [#39234]Marie (IP: **.**.45.226) 7.3.2008 22:08 Alko děkuju za odpověd,musím vydržet.Taky mám dvě děti a je to na nic když člověk nemůže fungovat tak,jak by potřeboval.A nejhorší je,že musím chodit do práce,když je mi takhle mizerně.Když to přišlo poprvé před 8 lety,tak jsem brala Seroxat a dostala jsem se z toho bezvadně,ikdyž jsem na sobě musela dost zapracovat.Přehodnotila jsem život a nejhorší bylo,že si každý musí tu správnou cestu najít sám,v tom mi nikdo neporadil.Začala jsem cvičit jogu a opravdu to fungovalo.Byla jsem fakt štastná.Trvalo to 4 roky a já na depresy úplně zapoměla.Dokonce jsem si říkala,jak se mi to mohlo někdy stát.Jenže pak se v rodině událo pár tragédií a nějak se to všechno pokazilo a ikdyž s přestávkama,tak se v tom pořád nějak plácám.Asi v sobě nemám tolik odvahy s tím bojovat,jako poprvé.Dokonce mě napadlo,jestli třeba můj psychyatr nepoužil tzv.placebo,protože právě po těch 4 letech mi léky změnil tak nevím.A od tý doby to není ono ale kdo ví.Tak to jenom tak zhruba něco o mně a všem hodně síly a štěstí
odpovědět >>> [#39249]
honza (IP: **.**.90.205) 8.3.2008 15:51 Malířko Pájo,Lili Lukáši,Alko ostatní,jste tu někdo?Buď všichni pracujete ,nebo je vám moc blbě ,nebo moc dobře?
odpovědět >>> [#39333]Alka (IP: **.**6.214.94) 8.3.2008 16:13 No sláva, že se někdo ozval!!!!!!! Já myju okna, jsem bez dětí - zatím, takže pohoda
odpovědět >>> [#39334]honza (IP: **.**.90.205) 8.3.2008 17:08 Také jsem dnes pracoval,na zahradě(dokonce)a kolem domu.Taky jsem hlídal Danečka,ale blbě.Vjel na kole do živ. plotu,ten ho naštěstí zastavil,jinak zahučel až na silnici.Takhle je jenom poškrábaný.Ale dělal jsem něco ,abych zahnal depresi,nebo neklid,těžko říct,je to jiné.Asi po lékách.Tak čau
odpovědět >>> [#39344]Alka (IP: **.**6.214.94) 8.3.2008 17:33 O je, už to začíná, mně se Vojta taky včera vyklopil z kola a to má ještě kolečka. Hlavně, že nevjel až na silnici. Hele, jak jsi to myslel včera, jak jsi psal, že někde je někdo podobný, tys o mně věděl? Já vím tady u nás o šesti lidech, co berou léky na deprese a to skoro nikoho neznám, takže statistiky asi nelžou. Tobě není líp? Psal jsi, že jo, žes i řídil k dokt.
odpovědět >>> [#39346]honza (IP: **.**.90.205) 8.3.2008 17:47 Ne ,o tobě jsem nevěděl,jenom jsem tušil,že nás je víc.Já teda vlastně nevím o nikom dalším,nikdy jsem se o to moc nezajímal. Bylo mě líp tak do středy,autem jezdím,ale dr. mě varoval,že to bude ještě kolísat.Taky,že jo,ale normálně se snažím něco dělat a tak.
odpovědět >>> [#39348]
Přidat příspěvek k tématu Deprese