Dobrý den, tatínek si zlomil žebro, můžete nám dát nějakou radu, jak a co ted dělat, zatím sedí v křesle, je po ošetření v nemocnici, má injekci proti bolesti, je to 2. den po úrazu, prasklo uplně dneska. Potvrzeno rengenem. Děkujiodpovědět >>>[#159672]
V utry jsem při vystupování z nák.auta jsem vypadl a zpadl jsem na záda.Bolela mě pravá strana.Po celím dni v práci jsem šel na pohotovost,jen kvuli potvrzení obraženiny,Doktor potvrdil obraženinu,Další dva dny jsem normálně chodil do práce.Bolesi ustupovali,Včěra po práci jsem jel pracovat na domek.Cctel jsem odvést kolečka s piskem a tak mě rýplo v žebrech že jsem šel bolestí do kolen,Pak jsem jel znove na pohotovost,Tam po rengenu zjistili zlomenimu 8 žebra.Ted doma ležím a nemohu se pomali pohnout.Protože to rozně bolí.Potřebuji chodit do práce.odpovědět >>>[#160235]
Ivi moc se omlouvám,že jsem nezechytil tvou prozbu včas,zlomené žebro lze ošetřit velmi jednoduše i když to není moc příjemé,ale určitě to moc pomůže.Je k tomu potře dobrý kožený opasek,ale opravdu takoví,který nezklame a tím opaskem si v místě prasklého žebra stáhneš hrudník,ale tak,že ti někdo pomůže,musíš vydechnout co nejvíc a on ti ho stáhne plnou silou,prostě tak,že budeš jak uškrcená jitrnice,není to moc příjemné,ze začátku se ti bude těžko dýchat,ale na to zvikneš a budeš moct i pracovat,protože to opravdu přestane bolet.Ale ted to nejdůležitější,ten opasek nesmíš sunat až do té doby,dokud to nepřestane úplně bolet,což trvá asi měsíc a půl,když ho sundáš dřív,hned to praskne znovu.Je to sice drsná léčba,ale funguje to a člověk může normálně fungovat,ale opravdu se to nesmí sundat ani na minutu,mám s tím osobní zkušenost.odpovědět >>>[#160238]
Reklama
ABC dieta - jedinečná krabičková dieta, která Vám každý den přiveze 5 porcí nutričně vyváženého jídla. Začněte hubnout zdravě a pohodlně. Tuto dietu doporučuje Bára Basiková, Michal David, Petr Kolář a další. Vařit zdravě se můžete naučit i na akcích kurzy vaření, které pořádá Divoká Vařečka.
Zajímá vás jak zhubnout? Pokud nechcete testovat různé tablety na hubnutí nebo se bojíte toho, že dieta znamená hladovění? Nebo se chcete dozvědět něco na téma obezita? Nebo si můžete spočítat Vaše BMI pomocí aplikace BMI kalkulačka. Spojte se s profesionální firmou abcDieta - jedinečná krabičková dieta.
Ta nabízí kvalitní dietní jídelníček sestavený z 5 porcí nutričně vyvážených pokrmů. Zárukou odbornosti je přední český dietolog RNDr. Petr Fořt. Na webu abcDiety je též k nalezení databáze článků o hubnutí. Tento produkt bývá často nazýván krabičková dieta.
Novinka na trhu - nejlevnější krabičková dieta, kterou si může dovolit každý.